Nieuws

concept verkiezingsprogramma

Stemmen

Het concept verkiezingsprogramma van GroenLinks Schagen is klaar. Voordat het definitief wordt gaat het concept uiteraard eerst nog langs de leden. Zij hebben het laatste woord. Ook het eerste overigens, want voor de verschillende hoofdstukken hebben we dankbaar gebruik gemaakt van hun input. Naast input van de leden hebben we ook teksten en adviezen gekregen van mensen buiten GroenLinks, van maatschappelijke organisaties en enkele ondernemers. En zo hebben we met elkaar een prachtig concept programma gemaakt: Groenlinks, voor een sociale, groen en open gemeente!

Lees verder

praat en discussieer mee: politiek café

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 organiseren de GroenLinks-afdelingen Hollands Kroon, Den Helder, Schagen en Texel vijf keer een politiek café, steeds op de derde zondagmiddag van de maand. Elke keer komt een thema dat voor de Kop van Noord-Holland van belang is aan bod, dat dan wordt besproken door een deskundige uit de GroenLinkse politiek, een vertegenwoordiger van een belangenorganisatie en/of iemand uit het maatschappelijke veld.

ga je mee naar het politiek café?

Verkiezingen: GroenLinks naar recordhoogte in Schagen

bedankt!

Ook in Schagen hebben héél veel mensen laten weten dat het tijd is voor verandering. Dat merkten we al tijdens de campagne. Bij de verkiezingen op 15 maart zien we dit duidelijk terug in de cijfers. in 2012 stemden 1,9% op GroenLinks, in 2017 was dit maar liefst 8,1%. Bedankt voor jullie steun!

Lees verder

Kandidaat kamerlid Isabelle Diks op bezoek in de Noordkop

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te praten. Wilt u weten waar Groenlinks voor staat of heeft u vragen voor Isabelle Diks? Kom langs!

Op zondagmiddag 12 maart brengt Isabelle Diks een campagnebezoek aan de Noordkop. U bent welkom bij 'Het IdeeënTheater', Kreil 6, 1768 BT Barsingerhorn. Inloop vanaf 14.00 uur, aanvang: 14:30 uur. We sluiten af met een borrel. Iedereen is van harte welkom! Isabelle Diks staat op nummer 19 van de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Tweede Kamer. Zij heeft een brede politieke ervaring: zij was internationaal secretaris van GroenLinks en vertegenwoordigde GroenLinks als raadslid, Statenlid en tijdelijk Kamerlid in 2008. Zij was bestuurder bij het waterschap Vallei en Veluwe. Op dit moment is Isabelle wethouder in Leeuwarden. Haar portefeuille is divers: van duurzame ontwikkeling en natuur & landbouw tot volkshuisvesting, vastgoed en monumenten. 

Lees verder

Op naar mooie verkiezingen met GroenLinks!

15 maart stemmen we voor de 2e kamerverkiezingen. Dat betekent een drukke tijd voor bestuur en vrijwilligers van GroenLinks. Onder het motto #nietschreeuwenmaarpraten zijn we ook in en om Schagen regelmatig te zien en te horen. 

Lees verder