Nieuws

Verkiezingen: GroenLinks naar recordhoogte in Schagen

bedankt!

Ook in Schagen hebben héél veel mensen laten weten dat het tijd is voor verandering. Dat merkten we al tijdens de campagne. Bij de verkiezingen op 15 maart zien we dit duidelijk terug in de cijfers. in 2012 stemden 1,9% op GroenLinks, in 2017 was dit maar liefst 8,1%. Bedankt voor jullie steun!

Lees verder

Kandidaat kamerlid Isabelle Diks op bezoek in de Noordkop

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te praten. Wilt u weten waar Groenlinks voor staat of heeft u vragen voor Isabelle Diks? Kom langs!

Op zondagmiddag 12 maart brengt Isabelle Diks een campagnebezoek aan de Noordkop. U bent welkom bij 'Het IdeeënTheater', Kreil 6, 1768 BT Barsingerhorn. Inloop vanaf 14.00 uur, aanvang: 14:30 uur. We sluiten af met een borrel. Iedereen is van harte welkom! Isabelle Diks staat op nummer 19 van de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Tweede Kamer. Zij heeft een brede politieke ervaring: zij was internationaal secretaris van GroenLinks en vertegenwoordigde GroenLinks als raadslid, Statenlid en tijdelijk Kamerlid in 2008. Zij was bestuurder bij het waterschap Vallei en Veluwe. Op dit moment is Isabelle wethouder in Leeuwarden. Haar portefeuille is divers: van duurzame ontwikkeling en natuur & landbouw tot volkshuisvesting, vastgoed en monumenten. 

Lees verder

Op naar mooie verkiezingen met GroenLinks!

15 maart stemmen we voor de 2e kamerverkiezingen. Dat betekent een drukke tijd voor bestuur en vrijwilligers van GroenLinks. Onder het motto #nietschreeuwenmaarpraten zijn we ook in en om Schagen regelmatig te zien en te horen. 

Lees verder

Het was weer een mooie ledendag!

ledendag schagen

Om  een goede traditie in ere te houden heeft het bestuur van GroenLinks afdeling Schagen ook dit jaar een leden dag georganiseerd. Het bestuur, deelnemende leden en wat trouwe aanhang verzamelde zich zondag 18 september rond 14:00 uur bij café-restaurant de Koeienhemel  in Schagen. De vroegkomers werden op koffie getrakteerd voordat we begonnen aan een korte maar interessante fietstocht in de omgeving. 

Lees verder

18 september Ledendag afdeling Schagen

Molen Groenveld

Op 18 september 2016 organiseert GroenLinks Schagen haar jaarlijkse ledendag. Alle leden zijn uiteraard uitgenodigd en ook familie en vrienden zijn van harte welkom. Bent u geinteresseerd en wilt u ook mee? Mail dan gerust onze secretaris zodat wij weten dat u ook komt. Het belooft weer een leuke, gezellige en interessante middag te worden waar we met z'n allen vanuit het centrum van Schagen op de fiets naar Groenveld rijden om daar de molen te bezoeken. Fiets mag u zelf meenemen. Voor koffie zorgen wij!

 

Lees verder