bedankt!
bedankt!

Verkiezingen: GroenLinks naar recordhoogte in Schagen

Ook in Schagen hebben héél veel mensen laten weten dat het tijd is voor verandering. Dat merkten we al tijdens de campagne. Bij de verkiezingen op 15 maart zien we dit duidelijk terug in de cijfers. in 2012 stemden 1,9% op GroenLinks, in 2017 was dit maar liefst 8,1%. Bedankt voor jullie steun!

Wij hebben samen laten zien dat idealen er toe doen in de politiek. Wij hebben samen laten zien dat we het land in beweging kunnen krijgen. Wij hebben geschiedenis geschreven. 

Samen vormen wij een prachtige nieuwe beweging, die groene en linkse waarden met elkaar verbindt. Een beweging voor verandering. Daar gaan we mee door. 

Word lid, zodat we naar jullie kunnen luisteren. We hebben jullie nodig: om zorgen met elkaar te delen. Om nieuwe ideeën met elkaar uit te wisselen. Om te bespreken hoe we de verandering in Nederland niet alleen vanuit Den Haag, maar in het hele land vorm kunnen geven.

Volgend jaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wij doen als GroenLinks graag mee. Maar ook dat kan niet zonder jullie steun: wij nodigen jullie graag uit, doe mee en sluit je aan bij onze beweging.

Laten we samen Nederland veranderen.