isabelle diks

Kandidaat kamerlid Isabelle Diks op bezoek in de Noordkop

Wij nodigen u graag uit om met ons mee te praten. Wilt u weten waar Groenlinks voor staat of heeft u vragen voor Isabelle Diks? Kom langs!

Op zondagmiddag 12 maart brengt Isabelle Diks een campagnebezoek aan de Noordkop. U bent welkom bij 'Het IdeeënTheater', Kreil 6, 1768 BT Barsingerhorn. Inloop vanaf 14.00 uur, aanvang: 14:30 uur. We sluiten af met een borrel. Iedereen is van harte welkom! Isabelle Diks staat op nummer 19 van de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Tweede Kamer. Zij heeft een brede politieke ervaring: zij was internationaal secretaris van GroenLinks en vertegenwoordigde GroenLinks als raadslid, Statenlid en tijdelijk Kamerlid in 2008. Zij was bestuurder bij het waterschap Vallei en Veluwe. Op dit moment is Isabelle wethouder in Leeuwarden. Haar portefeuille is divers: van duurzame ontwikkeling en natuur & landbouw tot volkshuisvesting, vastgoed en monumenten. 

Op 15 maart 2017 is de keuze: gaan we op de oude voet door of verleggen we de koers? GroenLinks vindt dat het tijd is voor verandering.
Zondagmiddag gaan wij met Isabelle praten en discussiëren over verandering en duurzame ontwikkeling. Hoe kunnen we een duurzaam evenwicht tussen ecologische, economische en sociale belangen bereiken? Belangrijke aandachtspunten zijn biodiversiteit, biologische en natuurinclusieve landbouw, goede behandeling van dieren en duurzame energie, maar óók meer sociale huurwoningen, beter openbaar vervoer en bescherming van ons culturele erfgoed. Hoe weet Isabelle de standpunten van GroenLinks in de praktijk te realiseren?
Het wordt zeker een goede, informatieve én gezellige middag. 

Dus, wil je weten:
... waarom alle boeren - en niet alleen biologische boeren - op GroenLinks zouden moeten stemmen;
... waarom iedereen die voor- én iedereen die tegen windmolens is op GroenLinks zou moeten stemmen;
... waarom iedereen die zich zorgen maakt over de vergrijzing in de Noordkop op GroenLinks zou moeten stemmen en
... waarom iedereen die zich zorgen maakt over veiligheid, islam, vluchtelingen en verharding van onze maatschappij op GroenLinks zou moeten stemmen?
Kom dan 12 maart naar Het IdeeënTheater in Barsingerhorn!

Het IdeeënTheater is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kun je terecht bij GroenLinks Hollands Kroon. Als je vragen voor Isabelle Diks hebt, kun je die ook vooraf al stellen. Stuur ons dan even een mailtje (groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl en/of janeichhorn@hollandskroon.nl).