Afdeling

Groenlinks Schagen
Groenlinks Schagen

Groenlinks afdeling Schagen is de afdeling voor Burgerbrug, Burgervlotbrug, Callantsoog, Dirkshorn, Eenigenburg, Groenveld, Grote Keeten, Kalverdijk, Krabbendam, Kerkbuurt, Oudesluis, Petten, Schagen, Schagerbrug, ’t Rijpje, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Sint Maartensvlotbrug, Sint Maartenszee, Schoorldam, Stroet, Tuitjenhorn, Valkkoog, Waarland, Warmenhuizen en ’t Zand.

GroenLinks staat voor verandering. Wij staan voor een nieuwe manier van politiek bedrijven. Voor een politiek waarin niet de winst op korte termijn centraal staat, maar ons gemeenschappelijke belang op de lange termijn. Wij staan voor eerlijk delen in plaats van hardvochtig bezuinigen. Wij staan voor verbinding, vertrouwen en hoop, in plaats van verdeeldheid. GroenLinks wil een sociale, groene en open gemeente.

Het bestuur bestaat uit 4 leden:

  • André Bijlsma Voorzitter
  • Maureen Mazurel, Penningmeester (ledenadministratie)
  • Ben Sintenie, Secretaris
  • Lambert Riteco, PR en politieke gemeente relaties, (sociale) media

Het bestuur staat open voor ideeën, tips en de inwoners van Schagen die samen met ons willen werken aan een duurzame toekomst en gelijke kansen voor iedereen. We horen graag van je via: tel.: 06 46441713 of mail onze secretaris: benlies@quicknet.nl